Soner Değerli-Ürkmez İlkokulu
Mersinalanı Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No2/3 Ürkmez Seferihisar İZMİR

VİZYON

Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, çağdaş demokratik, laik; Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, değişim ve gelişime açık; Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli; Bilgi çağının gereklerini yerine getiren; Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen ve bilgiye ulaşmanın yollarını bilen; Yaratıcı ve üretken; Hoşgörülü, farklılıkları zenginlik sayan; Düşünsel, duygusal, bedensel ve sosyal açıdan beceri kazanmış bireyler yetiştirmek istiyoruz.

MİSYON

Tüm yönleriyle tanıyarak ilgi alanlarını keşfettiğimiz öğrencilerimizi; yaratıcı, kendine güvenen, çevresine ve topluma duyarlı, bilgiye ulaşmanın yollarını bilen, bilimsel ve demokratik düşünce yapısına sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarının savunucusu, çağdaş yaşamın gerektirdiği evrensel bilgi, beceri ve ahlaki değerlerle donatılmış bireyler olarak bir sonraki eğitim ve öğretim sürecine ve hayata hazırlamak için VARIZ

08:50-12.00 Öğle Tatili 12:40-14.10

İzmir´e 50, Seferihisar´a 25 km.

Mersinalanı Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No:2 Ürkmez Seferihisar İZMİR